Vimpel med FBK logga

Nu kan du köpa vår nya båtvimpel. Pris 100 kr/st. Kontakta Helena Ringström i styrelsen eller mejla oss på

Sommaren vaktgång

Vaktlistan för juni finns nu utlagd här.

Arbetsdagar samt sista april

Notis 1:

Snart dags för årets första arbetsdagar i båtklubben:

27 april kl. 9:00    Arbetsdag (fokus på städning av området samt diverse snickerier)

30 april kl.19:00  Majbrasa

11 maj   kl. 9:00   Arbetsdag/vårmöte (iordningställande av hamnen, nedläggning av y-bommar mm)

Notis 2:

Mellanbryggan renovering 4-5/5 lör-sön.!!!

Som ni alla vet håller vi på med den fortsatta renoveringen av mellanbryggan, förra året renoverades den inre delen, 4 sektioner ca:20meter brygga, och nu gör vi resten 6 sektioner ca:30m. Jobbet är påbörjat och vi har byggt 6 sektoner ramverk färdigt under 2 lördagar inne på Beijer Byggmaterial. Den gamla bryggan har även blivit strippad på y-bomsfästen, el och vatten.

Det som återstår är upptagning av den gamla bryggan som ska rensas på det som ska återanvändas och återmontage av det på de nya sektionerna. Detta jobb är planerat till helgen den 4-5/5 lördag söndag 08:00 till 16:00.

Det är sagt att det är vi som har båt på mellanbryggan som i första hand ska utföra arbetet, men om nån övrig vill hjälpa till är vi tacksam. och till den helgen behöver vi mycket folk om vi ska bli färdig innan y-bomarna ska återplaceras.

Om ni har några frågor kontakta Joakim Sidfeldt 070-0819384 eller Per-Arne Håkansson 070-2033766

Fagerviks Båtklubb

TIDIGARE

Nu har vi skickat ut medlemsfakturorna för 2019. Hör av dig till oss om du inte fått någon alt om något inte stämmer

Sista april och majbrasa i Fagerviks Båtklubb tisdag 30 april. Brasan tänds kl 19.00. Timrå manskör sjunger in våren. ÅK 6 Fagerviks skola säljer fika. Köp gärna några lotter också - pengarna täcker avgiften för kören.

Välkomna

POPULÄRT

Du vet väl att du som medlem har möjlighet att hyra klubbstugan. Mer information hittar du här