Information från vintermöte 19 februari klubbstugan

Hej,

Tidigare i veckan hade vi vintermedlemsmöte i klubbstugan där vi påbörjade planeringen inför sommaren 2019. Här nedan följer noteringar från mötet.

1. Restpunkt från årsmötet. Valberedningen föreslog att till kassör välja Linda Eklund vilket mötet godkände.
  2. Kommande arbeten i hamnen och klubbhuset:
    • Pirbryggan akutrenovering? Utreds av hamnkapten.
    • Avbärning kranbryggan återstår, bör göras medan det finns is. Hamnkommittén håller i planeringen.
    • Stenläggning framför klubbstugan. Plattor samt grus/sand finns. Planeras in under vårens arbetsdagar.
    • LED armatur till skjullängan. Beställs av Pelle Millebjer.
    • Uppfiskning av rör till befintlig vågbrytare som tappat underröret.
    • Inkoppling av varmvattenberedare i bastun.
    • Slipa och måla om fönstren på vaktstugan.
    • Noggrann städning av klubbstugan och bastun.
  3. Avyttra utetoan. Hör av dig till ordföranden om du är intresserad. Alternativt svara på detta mejl.
  4. Rutin för arbeten utanför arbetsdag skapas av styrelsen
  5. Nya hemsidan håller på att byggas upp av Anders R och Kristian T under våren. Detta då vi fick tekniska problem med den gamla. Samma adress som tidigare www.fagerviksbatklubb.se
  6. 100 st klubbvimplar är beställda. Mer information om dessa kommer inom kort i separat mejl.

Som du ser så har vi mycket att fixa nu under våren så det är viktigt att så många som möjligt är med och hjälper till på arbetsdagarna och i de arbetsgrupper som skapas runt diverse arbeten.

Valborgsmässoafton närmar sig också. Vill du vara med och arrangera detta? Svara då på detta mejl. Bra om vi får ihop en grupp på 4-5 st. Detta arbete kan du förstås räkna som en av de två arbetsdagar du ska delta på under året.

Fagerviks Båtklubb

Kallelse vintermöte 19 feb klubbstugan

Välkommen på vintermöte Fagerviks Båtklubb tisdag 19/2 kl 18.00 i klubbstugan. På vintermötet går vi igenom och påbörjar planeringen av vad som ska göras inför kommande säsong. Här har du som medlem också möjlighet att komma med förslag och idéer på sådant vi kan förbättra.

Agenda för kvällen:

1.  1. Välkommen

2.  2. Presentation av styrelsen och andra uppdragsansvariga

3. Kommande arbeten i hamnen och klubbstugan under 2019

4. Femårsplan

5. Vår hemsida får nytt utseende under vintern.

6. Övrigt

Vi bjuder på kaffe/te och fika

Välkommen

TIDIGARE

Medlemsfaktura för 2019 skickas ut under mars 2019.

Arbetsdag - vintring av hamn oktober 2018

POPULÄRT

Du vet väl att du som medlem har möjlighet att hyra klubbstugan. Mer information hittar du här