Vintermöte 19 februari klubbstugan

Dateline \\ News Category

Välkommen på vintermöte Fagerviks Båtklubb tisdag 19/2 kl 18.00 i klubbstugan. På vintermötet går vi igenom och påbörjar planeringen av vad som ska göras inför kommande säsong. Här har du som medlem också möjlighet att komma med förslag och idéer på sådant vi kan förbättra.

Agenda för kvällen:

1.  1. Välkommen

2.  2. Presentation av styrelsen och andra uppdragsansvariga

3. Kommande arbeten i hamnen och klubbstugan under 2019

4. Femårsplan

5. Vår hemsida får nytt utseende under vintern.

6. Övrigt

Vi bjuder på kaffe/te och fika

Välkommen

ÅRSMÖTE nov 2018

Dateline \\ News Category

Lorem ipsum dolor sit amet vel egestas ac ullamacorper et primis at aliquam duis nisl suscipit massa montes sed venenatis placerat odio facilisis. Dictum nisl neque amet integer qui ac veli at tempor viverra et vulputate sed et placerat nostrud. Libero at eget sodales purus ligula sociis risus it morbi per. Quam quam nulla vitae fusce mollis viverra eget ut nec fellis. Sed phasellus a non neque eget. In fermentum ac erat aliquam at aenean amet a phasellus arcu vitae vestibulum. Morbi metus rutrum at pede nostra ac mattis neque a eros. Eget curabitur neque tellus a nulla pretium sociis odio lorem at egestas quiis lorem fames lorem amet felis.