Senaste nytt

Medlemsnytt mars 2017

Medlemsnytt mars 2017:

1.      Utskick av medlemsfakturor.

Nu har vi skickat ut årets medlemsfakturor. Hör av dig till vår kassör om du inte fått den alternativt om något inte stämmer. Vi kanske har en gammal adress till dig i vårt medlemsregister. Vissa justeringar av medlemsavgifterna gjordes på årsmötet november 2016. Se info på hemsidan under fliken Avgifter - http://fagerviksbatklubb.se/index.php/avgifter . Vi har också infört en hög påminnelseavgift på 200 kr om du inte betalat trots tidigare påminnelse. Vi får i dagsläget lägga väldigt många timmar på att påminna och så vill ju inte ha det i en ideell förening.

2.      FBK 5-årsplan

Under senaste vintermötet som vi hade i februari uppdaterades 5-årsplanen. Mer info om den hittar du under fliken Övrigt på hemsidan. http://fagerviksbatklubb.se/index.php/ovrigt/5-ars-plan-foer-fbk 

 

3.      Utträde ur Svenska Seglarförbundet (SSF)
Vintermedlemsmötet (februari 2017) bestämde att begära utträde ur Svenska Seglingsförbundet då det endast är 2-3 medlemmar som tävlar för klubbens räkning. Mötet bestämde att i stället sponsra med en avgift om max 400kr/medlem, för de FBK medlemmar som vill gå med annan SSF ansluten klubb för att kunna fortsätta tävlingssegla.

4.      Sjösättningsrampen
Som många vet så har vi ett litet grund i anslutning till sjösättningsrampen. Det består av grus och sten som trycktes framåt när rampen lades ned för några år sedan. Grundet har medfört att många inte kan sjösätta vid lågvatten. På vintermötet beslutades att detta skulle åtgärdas nu i vår. Vi kommer därför att ta dit en grävare med extra lång arm första delen av april för att ta bort detta.

5.      Kommande aktiviteter

Arbetsdag 23 april, städning av hamnen mm

Majbrasa 30 april

Arbetsdag 6 maj, isättning av y-bommar mm

Hela kalendern hittar du på hemsidan http://fagerviksbatklubb.se/index.php/kalender

 

Hälsningar FBK

FBK NYHETSBREV

Svenska sjö