Årsmöte 19 nov kl 18.00 samt lite annat

Vi påminner om årsmöte söndag 19 november kl 18.00 i klubbstugan. Se tidigare utskickad kallelse för information om agenda. Vi har bland annat fyra st motioner att ta ställning till. Är du intresserad av styrelsearbete alternativt vara mer delaktig i någon av arbetsgrupperna kan du kontakta valberedningen eller svara på detta mejl så vidarebefordrar vi meddelandet. Som vanligt bjuder klubben på fika.

För er som har båtskjul med elmätare så är det nu dags att göra avläsning på dessa och skicka till vår kassör Camilla.

Vi behöver även tillsätta en arbetsgrupp för att snickra ihop tre st nya sektioner till den flytbrygga som ska renoveras till nästa säsong. Samtliga 8 st bottenvikter kommer också att behöva bytas på denna brygga då de är i dåligt skick. Vill du vara med att bidra till denna arbetsgrupp så hör av dig till hamnkommittén alt svara på detta mejl.

Angående den del av vägbelysningen som revs ned så är det ännu inte klart med försäkringsbolaget då lastbilsägaren gjort sig oanträffbar. Förhoppningsvis ska detta vara löst inom någon vecka. Nu på måndag morgon kommer Timrå Elmontage förbi och går igenom vad som behöver göras dels akut vid bommen dels övriga delen ut med piren.

Vi syns på årsmötet

mvh