Medlemsinformation inför sommaren:

På arbetsdagen i söndags gick vi igenom lite aktuella frågor inför sommaren. Här följer en sammanfattning samt lite uppdateringar.

1.   Grävning vid rampen:
Under våren har vi haft på plats en grävare med extra lång arm för att kunna ta bort det grund som tidigare funnits intill sjösättningsrampen.

2.   Planerade arbeten under våren/sommaren:

a.      Färdigställa förlängning på bryggan vid vaktstugan som går rätt ut. Gillar du att snickra och vill hjälpa till? Svara iså fall på detta mejl.

b.      Nya låskistor på flytbryggorna. De hänglås som finns kommer att bytas ut så att vi får samma nyckel som till klubbstugan och vägbommen. I och med detta byte blir det enklare att öppna och stänga grinden.

3.  Vaktgång

Listorna ligger nu ute i vaktstugan och kommer ligga där till den 20 maj då den tas in. Välj själv vilken nattvakt du vill gå. De som inte väljer tid själv kommer att tilldelas en tid av vaktansvarig. Kom ihåg att du själv är ansvarig för att försöka byta tid med annan om du får förhinder. I övrigt se vaktinstruktion på vår hemsida www.fagerviksbatklubb.se.

Kompensation för nedlagda timmar:
Under senaste medlemsmötet vi hade informerades om den kompensation för nedlagd tid styrelsemedlemmar och andra nyckelpersoner i föreningen skulle få iform av att inte gå vaktnatt. Berörda personer lägger idag årligen mellan 30-150 timmar i klubben. Denna kompensation kommer inte träda ikraft i år då beslut om detta först behöver tas på årsmötet.

4.   Utsjöbryggornas förening /Sundsvalls och Timrås båtråd

Fagerviks Båtklubb har en representant med i dessa båda grupper. Information om deras arbete skickas ut separat

5.  Medlemsavgifter:

Många har betalt in sina avgifter men vi saknar fortfarande betalning från en del. Betala in omgående om du inte redan gjort det.

Slutligen så får vi önska alla en bra båtsommar